Peter Ejlerskov+45 2299 5267
Strategi. Identitet. Kommunikation

 

Peter Ejlerskov udvikler grafiske identiteter og helhedsorienteret kommunikation, og har tidligere arbejdet med nogle af de største danske virksomheder som Danfoss, Vestas, Maersk, Nrgi, Stimorol, Bestseller, Stark og Stibo koncernen. Her har specialet de seneste år været rådgivning i iværksættermiljøet og mellemstore virksomheder. Altid med den samme snusfornuftige indgang, at hverken design eller kommunikation behøver at være genialt, men at det skal virke.

 

Netværket
Mange virksomheder efterspørger en ny identitet eller bestemte løsninger, uden at gøre sig helt klart hvem målgruppen er - og hvad det helt præcise budskab er. Derfor er en klar strategi for kommunikationen vigtig, inden man bruger ressourcer på at føre en løsning ud i livet. Peter Ejlerskov arbejder i et netværk af kompetente virksomheder indenfor kommunikation med kompetencer indenfor strategi, analyse, konceptudvikling, grafisk design, marketing- og medierådgivning, webudvikling, brugerfladedesign, backend integrering, public relations, tekstforfatning, projektledelse og desktop publishing. Fordelen er, at det ikke bliver dyrere end højst nødvendigt, fordi du som kunde kun betaler for de kompetencer, du benytter.

 

_

 

Peter Ejlerskov har sideløbende en kunstnerisk karriere, med udstillinger på kunstmuseer, kunstcentre og gallerier i - og udenfor Danmark. Fokus er desuden virksomhedsudsmykninger, kirkeudsmykninger og foredragsvirksomhed. Se mere her